Surf & Yoga in Frankrijk 17-24 Juni ’23 – FULL

Ben jij iemand die graag wilt genieten van ocean + surf vibes tijdens je vakantie?

Wil je dit combineren met heerlijke, gezonde voeding, yoga, leuke vibes in een mooie villa dichtbij het strand waar je andere vrouwen leert kennen en plezier met elkaar kan delen?

Kom mee naar de prachtige regio Les Landes in Frankrijk!

Vorig jaar was de BABES WITH BALLS Surf & Yoga week voor vrouwen in Frankrijk een groot succes dus gaan we dit jaar in juni opnieuw naar deze mooie bestemming! Een vakantie naar Vieux-Boucau in Frankrijk betekent mooie stranden, goed weer, lekker eten en perfecte surfspots!

Wanneer?

– Zaterdag 17-06-2023 tot zaterdag 24-06-2023

Waar?

– Vieux-Boucau-Les-Bains in Frankrijk – verblijf in surf villa SURFinn

Wie?

 • Alle vrouwen die graag willen connecteren met elkaar, bewust in het leven staan en plezier/ervaringen willen delen met elkaar.
 • Je hebt interesse in de surfwereld, je wilt graag leren surfen of je kan al surfen. Ieder niveau is welkom! 
 • Je hebt interesse in een gezonde levensstijl, mindfullness, nieuwe uitdagingen ontdekken en jezelf beter leren kennen.
 • Je wilt vooral een week veel lachen, no stress & go with the flow genieten!
 • Twijfel jij om alleen in te schrijven? Dit concept is perfect voor jou want je zal terecht komen in een leuke groep vrouwen! Uiteraard ben je ook welkom om in groep te komen

Prijs

– Early bird vroegboekkorting tot en met 15 maart 645€, na 15 maart 695€. Boeken kan je via de website van de surfvilla via volgende link

Inclusief in het Babes with Balls Pakket:

 • Accommodatie 7x overnachtingen in de surfvilla met zwembad
 • Elke ochtend uitgebreid ontbijtbuffet
 • 4x heerlijke diners in de villa
 • Dagelijks koffie/thee/water en vers fruit ter beschikking en een homemade, gezond tussendoortje van Hazel + Nuts
 • 3x yogales + 2x rustgevende klankmeditaties
 • Gebruik van wetsuits, surfboards, skateboards, yogamatjes, strandmateriaal zoals beach volleybal/palletjes
 • Een leuke babes with balls gift-box (vergeet niet je t-shirt maat door te geven bij je boeking!)
 • Connecteren met likeminded babes, veel plezier & good vibes!

Accomodatie

We verblijven in de SURFinn in Vieux Boucau, dit is een luxe surf style B&B in Zuid Frankrijk op 400m van het strand. Binnen no-time sta je met je voeten in het zand. Het centrum van Vieux-Boucau is even ver wandelen en biedt je een breed aanbod aan shops en horeca. De villa beschikt over prachtige kamers met natuurlijke elementen, een gezellige leefruimte met eetruimte zowel binnen als buiten. Het verwarmde zwembad in de prachtige tuin is de plek om lekker tot rust te komen tijdens je surfvakantie!

Surfen

Is het je eerste ervaring met surfen of wil je graag je surfskills bijschaven? Vieux-Boucau is de perfecte surfspot voor zowel beginners als gevorderden. Elk niveau is welkom! Waar het vooral om draait is plezier beleven.

Het verblijf is inclusief het gebruik van wetsuits en surfboards, zodat jij zelfstandig het water in kan wanneer je maar wilt! In de Board Room staat voor ieder wat wils zoals softtops in verschillende formaten en enkele hardtops.

We raden iedereen aan om surflessen te volgen. Je krijgt de optie om 3 of 5 surflessen te boeken die in groep worden gegeven door een gediplomeerde surfcoach. Deze kan je online boeken bij je verblijfPrijs beginner/intermediate: 3 lessen van 2u + rental tijdens de lessen €135 of 5 lessen €185

Yoga & meditatie

Surfen is een intense work-out voor je lichaam en daarom is het zo belangrijk om te stretchen. Er zijn 3 yogalessen voorzien die worden gegeven door een ervaren yoga teacher. De yogales gaat door op het strand, wat het extra ontspannend maakt! Er is een yogadeck voorzien in de tuin van de villa voor zij die hier gebruik van willen maken. Er zijn yogamatjes ter beschikking in de villa maar je mag natuurlijk altijd jouw eigen matje meebrengen.

Je zal hiernaast ook genieten van 2 rustgevende klank meditaties. Door middel van de geluiden van klankschalen, komt er energie vrij en kan je lichaam en hoofd even helemaal ontspannen. Laat je wegzakken op je yogamat en kom in een zen-mode.

Food

Food is life! Mijn passie voor gezonde voeding is groot en die wil ik graag met jullie delen. Lekker eten mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een reis. In de surf villa voorzien we gezonde, heerlijke & huisgemaakte vegetarische maaltijden. ’s Ochtends wordt er telkens een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien om de dag goed te starten. Tijdens de week zijn er 4 dinners voorzien in de villa waar we samen gezellig tafelen. In de buurt zijn er verschillende, lekkere en budgetvriendelijke opties om uit te gaan eten en te lunchen. Ik deel graag mijn aanraders met jullie!

Activiteiten

Naast het surfen zijn er nog tal van andere zaken te beleven! Het stadje is gebouwd aan een groot zoutwater binnenmeer waar je kunt SUP-en, waterfietsen en windsurfen. Voor wie wil leren skaten, staan er skateboads ter beschikking in de villa. De straatjes in Vieux-Boucau liggen perfect om veilig te gaan rollen.

We raden iedereen aan om zeker een uitstap te maken naar Biarritz en Hossegor! Biarritz ligt op 50 min. rijden en is een prachtige badplaats aan de Baskische kust. Daar kan je genieten van een ruige kustlijn, shoppen, cultuur opsnuiven en vele terrasjes. Hossegor ligt op 20 min. rijden. Deze magische plaats is een bakermat van de surfcultuur.

Uiteraard voorzien we ook  voldoende vrije tijd om zelf je tijd in te vullen. Connecteer met de mooie natuur en jezelf.

Exclusief:

 • Transport: De voordeligste en milieu vriendelijkste  manier is om met de auto te komen in groep. Op deze manier kunnen jullie zich ter plekke gemakkelijk verplaatsen voor leuke activiteiten! Wanneer je boekt wordt je toegevoegd aan een WhatsApp groepsgesprek waar we zullen afspreken om de auto’s te verdelen. Parkeren kan vlakbij de villa en is gratis en veilig. Indien je een vlucht wilt nemen naar Biarritz of Bordeaux, raden we aan om een auto te huren op de luchthaven indien je graag andere locaties wilt ontdekken zoals Biarritz.
 • Surflessen: wil jij graag surfles krijgen in groep van een surfcoach? Je kan 3x of 5x surflessen bijboeken bij je verblijf voor 135€ of 185€. Het is aan te raden om vooraf de surflessen te boeken zodat we hiermee rekening kunnen houden in de planning. 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.