Story

Na een groot avontuur van twee jaar wonen en werken in Australië, is Hazel + Nuts ontstaan. Mijn allerliefste metekindje, Hazel, woont daar en één van mijn doelen was om tijd te spenderen met haar.

Tijdens mijn ontdekkingen aan de andere kant van de wereld, moest ik mijn eetgewoontes noodgedwongen onder de loep omdat mijn lichaam uit balans was. Als gevolg werd een gezonde levensstijl één van mijn prioriteiten.

Na jaren ervaring en opleiding als patissier, was het een uitdagende keuze om mijn liefde voor bakken om te zetten naar het maken van gezondere alternatieven.

Al snel begon ik te experimenteren met energy balls omdat dit het ideale tussendoortje was om mijn energie op peil te houden. Dagelijks zaten er energy balls in mijn rugzak en werd ik gezien als de favoriete ‘hike buddy’.

Ik ben voortdurend aan het experimenteren hoe ik de grote hoeveelheden aan suiker kan vervangen door een natuurlijk product, om toch een even lekker product te krijgen.

Na deze levenservaring ben ik er mij nog meer van bewust hoe belangrijk het is om te leren jezelf graag te zien en te investeren in je mentale en fysieke gezondheid.

Hazel + Nuts wilt je het aanbod geven om te kiezen voor gezonde tussendoortjes die je een goed gevoel geven en waar je geen schuldgevoel aan overhoudt! Alle producten zijn vegan – raw – gluten vrij – lactose vrij – geraffineerde suiker vrij – zonder bewaarmiddelen en het allerbelangrijkste: ‘finger licking good’!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.