Reviews

5/5

Ik vond het aanbod om wekelijks maaltijden af te halen voor 3 tot 4 werkdagen, schitterend! Ik heb niet altijd de inspiratie, tijd of goesting om te koken voor mezelf maar voedzame maaltijden eten zijn voor mij alsnog belangrijk! De maaltijden waren altijd anders, lekkere kuiden, veel groentjes,.. Alles is vegetarisch & terwijl ik niet vegetarisch ben, vond ik het wel fijn om op die dagen veggie te eten en op andere dagen at ik dan weer vis of vlees! Het ging ook perfect om eens vlees bij de take-away maaltijden toe te voegen, voor wie het echt niet kan missen 😉 Alle smaken zitten goed, ook genoeg proteinen en kleurrijke maaltijden die je telkens verrassen! 

Ine 

5/5

Taste like little drops of heaven! De smaken zitten perfect in elkaar, je kan er gewoon van blijven eten. Reeds twee bestelling gedaan maar er zullen er nog meer volgen! Aanrader!

Ann-Sophie V.

5/5

Handig om nu ook per post een lekker en gezond pakket per post te ontvangen.
De granola bars zijn de favoriete bars van ons gezin. Echt een aanrader!

Sofie V.

5/5

Zeer zeer zeer grote aanrader. Wij bestellen steeds in grote hoeveelheid en vriezen in. Bedankt voor alles Laura

Liselot P.

5/5

Nog lekkerder dan ze er uit zien!
Zelf mijn zoontje van 5 jaar houdt er van… Als mama ben ik blij dat ik hem gezond kan laten snacken op deze manier!

Nicky

5/5

Het eten was echt heerlijk tijdens de retreat in Frankrijk! Elke dag genoten van een gezond ontbijt, lekkere tussendoortjes en dinner! Genieten.. 

Tine M.

5/5

Wij hebben Hazel + Nuts ingeschakeld voor de catering tijdens een dag retreat met yoga. De brunch was heerlijk, alle deelnemers waren zo enthousiast over het mooie buffet en de verschillende smaken! Enorm bedankt!

Laura P. 

5/5

Hazel + Nuts heeft voor ons al meerdere keren privé catering voorzien. Voor een groot familiefeest, verjaardagsweekend weg & een vrijgezellen feest. De smaken zitten telkens goed, gemakkelijk om de gerechten op te warmen, telkens een mooie variatie van gerechten & mooie presentatie! Telkens meer dan geslaagd! Ook 1 keer een workshop gevolgd “gezondere tussendoortjes” en die was zeer leuk! Bedankt!!

Sara 

5/5

Laura heeft ons enkele maanden, bijna 1 jaar uit de nood geholpen om wekelijks heerlijke gerechten te maken voor ons gezin. Wegens een drukke periode, vonden we het belangrijk om toch gezond te kunnen eten! Wekelijks hadden we maaltijden voor 3 tot 4 dagen, Laura stuurde telkens de weekmenu door, waar we nog persoonlijke inspraak op hadden om iets te wisselen indien nodig. Haar service zorgde ervoor dat we als gezin tijdens de week minder stress hadden rond koken en boodschappen doen, én meer konden genieten van samen gezellig tafelen! Ik raad dit voor iedereen aan! 

Koen 

5/5

Wij volgden een kookworkshop met als thema vegetarische éénpansgerechten bij Laura. We hebben enorm genoten van het samen koken en Laura was er steeds om uitleg te geven en te helpen. Nadien hebben we samen getafeld en geproefd van de heerlijke gerechten die we gemaakt hebben. Het waren namelijk zeer lekkere gerechten! Een aanrader!

Jara S.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.