Health Benefits

We werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en maken alles vers met de hand.
De ingrediënten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel gezonde voedingsstoffen die het lichaam alleen maar ten goede komen.

Onze producten zijn allemaal raw, wat betekent dat niets gebakken of bewerkt wordt. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk gezonde voedingsstoffen bewaren.

Zo zijn dadels rijk aan magnesium, ze bevatten oplosbare vezels die belangrijk zijn voor een goede spijsvertering en ze zijn een goede bron van ijzer.
Dadels zijn natuurlijke suikers, wat je een snelle energieboost geeft maar zonder de negatieve effecten van de pieken van je bloedsuikerspiegel.

Amandelen zijn een bron van magnesium, mangaan, koper, vitamine B2 en fosfor en ze hebben vooral een sterk positief effect op de gezondheid van je hart. Bovendien bevatten ze vitamine E en dit is een belangrijke antioxidant die onder andere spierweefsel in stand houdt en je lichaam beschermt tegen vrije radicalen die je cellen verouderen.

Noten zijn rijk aan gezonde vetten, wat de kans verkleint op hart- en vaatziekten. Ze bevatten antioxidanten die vooral goed zijn voor het haar, de huid, je nagels etc. Haver is rijk aan proteïnen, onverzadigde vetten en vitamine B. Dit soort graan heeft de hoogte concentratie van vitaminen en mineralen.

Onze producten zijn vegan, gluten vrij, lactose vrij en geraffineerde suiker vrij.
Dit zorgt ervoor dat energy balls en bars een perfect alternatief zijn voor de zoete snacks op de markt die bewerkt zijn en veel toegevoegde suikers bevatten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.