Personal Chef

Wil jij graag gezond en voedzaam etenHeb je een gezin of woon je alleen maar ben jij in tijdsnood om te koken?

 

Vandaag de dag is het een uitdaging om dagelijks lekker en gezond te eten. Iedereen heeft het druk en we vergeten vaak hoe belangrijk het is om gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. We helpen jou hier graag bij!

 

Laura heeft ruim 10 jaar ervaring als chef-kok, patissier en het organiseren van kooklessen. Daarnaast heeft ze 3 jaar als personal chef voor gezinnen gewerkt in Australië en België. Heerlijk & gezond koken met veel groentjes en lekkere kruiden, daar houdt ze van! Als personal chef, kookt ze vegetarische maaltijden voor  jou of jouw gezin. 

 

 

Voor wie is dit geschikt:

– families

– alleenstaande mama’s/papa’s

– gezinnen met een pasgeboren baby

– jonge volwassenen met een drukke carrière

– ouderen die het moeilijk hebben om dagelijks te koken

– iedereen die heerlijke en gezonde maaltijden wilt eten tijdens de week

– vegetariërs maar ook iedereen die hun vlees/vis inname willen verminderen of dit zelf bij de maaltijden willen voorzien

 

 

Werking:

Jij geeft jouw wensen/noden door en wij bezorgen jou een persoonlijk voorstel. De prijs is telkens inclusief ingrediënten, boodschappen, voorbereidingen, verpakkingen, etc. De maaltijden worden vers gemaakt in het atelier van Hazel+Nuts & ze worden verpakt in take-away potjes. Sommige verpakkingen kunnen rechtstreeks in de oven om het gerecht te serveren. Indien gewenst, kunnen bepaalde maaltijden thuis ingevroren worden. De maaltijden worden afgehaald in Sint-Amandsberg op dinsdag. Levering in de buurt is mogelijk met een extra vergoeding.

 

 

Offerte op maat

Neem contact op met ons via info@hazelandnuts.be voor een persoonlijke offerte op maat. Vermeld jouw noden, thuisadres, welke maaltijden u wenst: ontbijt/lunch/avondeten/tussendoortjes, hoeveel maaltijden per week en voor hoeveel personen.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.