Retreats Catering

Retreat Catering

Organiseer jij een retreat of reis in het binnen- of buitenland?
Lekker eten kan natuurlijk niet ontbreken!

Naast Hazel + Nuts, organiseren wij met Babes with Balls retreats & events voor vrouwen. Deze ervaring leert ons hoe belangrijk lekker & gezond eten is voor de deelnemers tijdens jouw programma. Vaak is het eten een groot onderdeel van de belevenis. Samen eten, zorgt voor gezelligheid & verbinding in groep. We weten hoeveel er komt kijken bij de organisatie van een event/retreat & wij ontzorgen jou graag op vlak van catering. Met veel passie en liefde koken we graag voor jouw retraite!

Hoe gaan we te werk?
Alle maaltijden zijn huisgemaakt en met veel zorg en liefde bereid. We werken waar mogelijk met lokale en biologische producten om een heerlijke menu voor uw retraite/event te creëren. Het menu voorstel is onderling overeen te komen en jouw wensen zijn te bespreken. Afhankelijk van het programma, zijn er verschillende opties mogelijk. We organiseren alles van A tot Z voor de catering, zodanig jij helemaal kan focussen op andere, organisatorische taken vooraf en ter plaatse. Afhaling, levering van de maaltijden & ter plaatse catering met service zijn mogelijk en persoonlijk te bespreken.


Voor welke retreats?

– België & buitenland EU

– yoga & andere sport-ontspannings retraites

– ééndaagse, meerdaagse retraites & weekends


Offerte op maat

Contacteer ons via info@hazelandnuts.be voor een persoonlijke offerte. Vermeld de datum van jouw retraite, de locatie, het aantal personen en welke maaltijden je wenst (ontbijt/lunch/dinner/tussendoortjes). We nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.