Mango-Peer Smoothiebowl

Met dit grijs en druiligere weer kunnen we allemaal wel wat sunny vibes gebruiken! Het is half mei en ik weet echt niet wat er gaande is met het weer de laatste tijd… dat ik dit soort weer echt beu ben, is zacht uitgedrukt 😉 We kijken allemaal uit naar zon, zon en nog eens zon dus hopelijk gaan we een fijne zomer tegemoet! Gisterenavond zat ik op een terrasje en het was eigenlijk echt wel te fris om buiten te zitten, maar corona doet iets met een mens en nu de terrassen terug open zijn, gaan we er gewoon voor hé nu het kan!

Ondertussen kunnen we wél al de sunny vibes in ons bord brengen met deze mango-peer smoothiebowl! Ik ben gek van smoothiebowls en ik voeg graag extra proteïnen toe om extra energie te krijgen! In dit recept heb ik de Golden Energy Superfood Blend gebruikt, deze blend past perfect bij de mango en peer.

In de mixer:

  • handje diepvries mango
  • 1 peer
  • 3 el yoghurt, ik kies altijd voor plantaardige yoghurt van Alpro
  • 1 tl Golden Energy Superfood Blend

Topping:

Enjoy! X

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.